Kedves Táncimádók!

Köszönöm Nektek ezt a csodás évet, ráadásul már csak néhány hetet kell várni, hogy újra betöltsük tánccal és jókedvvel a parkettet!

Pesterzsébeten január 10-én, Újpesten január 11-én indul a tanévünk, és persze az új kezdő csoport is! Érdemes lejönni majd a kicsikhez, hiszen egyrészt a plusz kilométer mindig jót tesz, másrészt mindig hall új információt az ember a régi figurákat ismételve, harmadrészt érvényes bérlettel ingyen járhattok az alacsonyabb szintű csoportba.

Ráadásul ünnepélyesen bejelentem, hogy tüzetesen megvizsgáltam a technikai tudásotokat, a figuráitok kifinomultságát, és szemet gyönyörködtető táncotok alapján 2023-tól egy szinttel feljebb léptek, Újpesten a korábbi kezdő csoport KEZDŐ 2. lesz, és mindkét helyszínen a korábbi középhaladó pedig KÖZÉPHALADÓ 2.!

Újpest – start: január 11.

Tehát az új kezdő csoport indulása miatt egy órával többet táncolhattok szerdánként!

Sajnos a terem és idő kapacitás véges az épületben (nincs másik szabad nap). És mivel szeretnénk, hogy Nektek a legjobb legyen, a visszajelzéseitek alapján az alábbi beosztásban folynak az órák tovább januártól:

Pesterzsébet – start: január 10.

A korábbi középhaladó tehát KÖZÉPHALADÓ 2-lesz, a szeptemberi kezdő csoport viszont az év végi létszám miatt sajnos megszűnik, az újrakezdést egy 4 alkalmas ingyenes bérlettel támogatom számotokra.

Januártól:

Ha valaki a jelenlegihez képest másik csoportba szeretne átmenni,
írjon nekem üzenetet és megbeszéljük.

Sok izgalmas figurával készülök az új évben is, és várlak vissza Titeket!

Találkozunk január 10/11-én – én ott leszek!


Addig is, kellemes ünnepeket Nektek!

Greg