West Coast Swing magánóra

A magánóra vagy privát órák vétele régóta bevett szokás a tánctanításban. Főleg azoknak ajánlom, akik nem tudnak heti rendszerességgel csoportos órákra járni, vagy olyankor, amikor a téma különlegessége egész órán át tartó személyes felügyeletet kíván. A magán táncóra az intenzitása miatt egy különösen hatékony módszer lehet, ha az ember nagy alapossággal, minden apró részletre kiterjedően, exkluzív szinten szeretne megtanulni táncolni, ill. kiegészíteni a csoportos táncórákon elhangzott információkat.

 

Jelenleg egy 50 perces magánóra 5.000 Ft-ba kerül, amelyben benne van a táncterem egy órás bérleti költsége is. Ez kétségkívül jelentősen drágább a csopotos oktatásnál, ám bizonyos esetekben mégis megéri inkább magánórákban gondolkodni.

Mikor érdemes magánórát venni?

  • A csoportos tánctanfolyamok időpontjai nem megfelelők…
  • Szeretnél csatlakozni egy a saját tudásszintednél fejlettebb tanfolyam-csoporthoz, vagy ha hiányoztál és szeretnél felzárkózni
  • A csoportos tánctanfolyamok részletessége túl általános és részletesebb, alaposabb tudásra vágysz…
  • Az épp választható csoportos tánctanfolyamok témájától eltérő témát szeretnél feldolgozni…

 

Ha szeretnél magánórát venni, időpont-egyeztetés miatt, vagy ha csak kérdésed van vedd fel velem a kapcsolatot és a többit megbeszéljük.