Marketing táncbérlet

Táncolhatnék akár egész évben INGYEN?

Egy kis ügyességgel igen! Csak annyi a dolgod, hogy végiggondold, van-e olyan ismerősöd, kollégád vagy barátod,akin szívesen látnád azt az örömet és fejlődést, amelyben eddig Te is részesültél a tánciskolánkban. Segíts megtalálni azokat az embereket, akiknek szükségük van egy kis többlet életörömre és lelkesedésre a szürke hétköznapokban! Légy a szószólója egy olyan boldogság terápiának, amely hétről-hétre meggyógyítja a lelket és felüdíti a testet.

 

  Minden új vendégünk után, aki Általad értesül rólunk
és 8 alkalmas táncbérlettel részt vesz egy induló tanfolyamunkon,
Ajándék Marketing Bérletet ajándékozunk Részedre!

 

Időről-időre értesíteni foglak Benneteket olyan Broadway Dance Centeres kampányokról, amelyek új táncosok csatlakozását teszik lehetővé táncklubunk aktuálisan induló tanfolyamaihoz. Menedzsmentünk hatalmas erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy megtalálja azokat az embereket, AKIKNEK PONT MI HIÁNYZUNK az életéből.

 

Minél több leendő vendégünk hall hiteles forrásból (azaz Tőled) rólunk, annál több ilyen Marketing Bérletet kaphatsz, amely fel is halmozható, ill. a meglévő bérletedhez is hozzácsatolható. Így ha pl. 12 új vendégünk regisztrál és vesz 2 hónapos (8 alkalmas) táncbérletet Általad,  összeadva

AKÁR EGÉSZ ÉVBEN IS INGYEN TÁNCOLHATSZ !

 

Hogyan működik a Marketing Bérlet?

Egyszerű mit egy facsipesz! Az oldal alján található meghívón tüntesd fel a neved és juttasd el valamilyen csatornán az ismerősödnek (a legjobb kinyomtatva azt személyesen átadni). Ő kap 1000 Ft kedvezményt egy 8 alkalmas bérlet vásárlása esetén, amíg Te új bérletes vendégeink után megkapod a 4 alkalmas 1 hónapos Marketing Bérletedet a beléptető rendszerünkben vezetett accountodra.

(kattints a képre, hogy ki tudd nyomtatni)